Helgen i Massa


Tha Gang.


Tha View.Tha Beach.


Tha...... swimtur?


Tha Massa (byn alltså).

Jag höll faktiskt på att drunkna flera gånger. Jag skadade foten tre gånger; skar upp toppen på stortån, fick ett skavsår på ett skavsår mellan tårna och sedan stukade jag två lilletår. Sedan klev jag på en mussla också med andra foten. Men jag går fortfarande, lite mer som en anka bara.
I fredags åt vi mat och spelade kort. I lördags klättrade vi i berg och badade (jag hade med mig endast ett par klackskor). På kvällen åt vi middag hos Alessandros pappa i Sant Agata där vi alla fyra var en helg i april. Han hade gjort en god pasta med typ små musslor, jätte-god fisk och sedan några mindre goda räkor. Liksom när jag träffade ales mamma första gången så betedde jag mig lagom utvecklingsstört men det var trevfligt endå.
På söndagen badade vi från klipporna i Massa. Sedan åt vi middag och åkte hem. Det var kö hela vägen och tog 4 timmar att komma hem men jag sov hela vägen.

Innerst inne är jag minimalist. Det enda jag vill är att vara lycklig. Inga pengar. Inga saker. Kärlek om den är ren. Vänskap om den är sann. Jag vill leva där jag har bara det.Kommentarer
Postat av: Anna

Minimalist i det avseendet är det finaste man kan vara. I'm with you <3

2010-09-07 @ 00:09:52
URL: http://touchingfromadistance.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej!

Om jag har fattat rätt så bor du i Neapel?

Jag har precis kommit till Italien för en vecka sedan och känner mig ganska vilsen. Skulle vara kul och träffa någon mer svensk!

Hör av dig om du vill!

Carro

2010-09-07 @ 13:53:16
URL: http://cinitaly.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0