26-27 mars

Lördag hemma hos Erin och Tullio i Cuma.


Hell hound aka Victor.



Erin i deras kök - observera den snygga orangea kylen.


Erin och Hell hound på terassen.


Tullios sjukt goda pasta med musslor, små musselliknande grejjer, räkor och persilja.
mm.

19/3



Idag har jag tänkt massor och massor och jag kommer inte fram till något nytt. Allt blir ju bra förr eller senare och man kan alltid vänta om man tröttnar på att försöka.

Jag fick även tre mail från farfars adress - från pappa mamma och okänd avsändare?

14/3 VÅR

Jag arbetar och jag gillar det inte men jag vill bara vara här. För ett år sedan skrev jag i den här bloggen: jag är kär men den här gången tänker jag inte säga något. Och det gjorde jag inte heller - förrän nu. Ett år senare är han min och jag är totalt överväldigad. Detta är mitt liv och jag älskar det.

(Det är VÅR - jag brände kinderna i solen idag. Jag promenerar mycket för att ta mig till mina numera tre extrabarn. Skaffade ett till idag, en pojke på ett år som bara skrattar hela tiden. Om tre veckor kommer min mamma och hälsar på och jag längtar så.)

Carnevale Foton


Vi ska ju öppna en pizzeria/birreria/pasticceria/coffeeshop en dag så det är bra att öva.


Betty Boop (Erin) och Svensk Ölflicka (jag).

CARNEVALE - KVINNODAGEN - FETTISDAGEN - 8 MARS


Semlor och morfars hand i höstas. Åh vad jag är sugen på en semla.

Jag gillar kombon på festligheter idag; kvinnorätt, porriga maskeraddräkter och moffning av fett och socker. I don't mind.


7 mars

Jag har inget att säga till hela världen men jag har en massa att säga till några få personer. Mest fina saker som att jag älskar dig, du är bäst, du är bäscht, fifan broussath dy aeger, du är finast och du är underbar.

Solen skiner och bländar. Vinden är isande och kastar runt konfetti på gatorna. Imorgon är det Carnevale och jag ska klä ut mig till "Svensk Ölflicka" - en dräkt jag köpt till någon maskerad för fyra eller fem år sen.

RSS 2.0